b8f9xh21om3mxmv0yvne64689qx8ao

Kære kvinde

(Og til jer mænd, I må lige bære over med at denne er til alle kvinderne, mon ikke, der kan være lidt læring alligevel)

 

I dag er det Kvindernes Internationale Kampdag.

Jeg opfordrer ikke til at gå ud og kæmpe kampen om ligestilling og meToo her.

 

Kvinde – dedikér dagen til dig!

Jeg vil gerne opfordre dig til at give dig selv en dag, som du fortjener.

Mange af os kvinder glemmer at sætte os selv først, og tænker faktisk ikke på; ”hvad kan jeg gøre for mig selv i dag, så min dag bliver god, og jeg lykkes, med det jeg vil?”

 

Ofte, går tanken (så snart vi vågner) til:

 • Børnene
 • Manden
 • Jobbet
 • Vasketøjet
 • Madpakkerne
 • Indkøbslisten
 • Ugeplanen
 • … Fortsæt selv

Dertil kommer alle de tanker vi kvinder har os, om det, som ovenstående fører med sig. Og TIDEN! Når jeg det hele?

Vi kvinder glemmer os selv

Vi sætter alle andre først. I god mening. Men på et tidspunkt, så er der bare ikke mere at give af. Batteriet er afladt. Energien er lig nul. .. Og der drømmer ingen sig hen. For hvem er du så? Hvad er du så for dine kære?

Derfor – bare lige i dag – kære kvinde – vil jeg opfordre dig til at sætte dig selv først!

 

Hvad vil give dig smil på læben, bobler i maven – kuldegysninger af den gode slags?

 • Hvad ville du lave, hvis du tog en time tidligere fri fra jobbet?
 • Bad manden om at lave mad – eller bestilte udefra?
 • Planen for i morgen og resten af ugen blev i skuffen (ikke i hovedet)?

 

Hvordan vil du være, hvis du (følte) du helt selv kunne bestemme?

Smag på livet i dag – dit liv, giv dig selv plads, tid og ro til at være dig. Gør noget af det du elsker at lave.  Være den kvinde, du indert inde er. Med alt det du indeholder. Det vil være et glimt af alt det du kan opnå og føle – dagligt – hvis du prioriterer dig selv mere.

Skriv gerne til mig, hvad du har brugt dagen på. Og ønsker du mere af det fremover, så kan jeg hjælpe dig. Derhen hvor hverdagen er overskuelig, glædesfyldt og det bobler lidt mere i maven og smilet ikke fortager sig lige så hurtigt som det kom. Og det smitter. Hele familien vil mærke, hvem du er. Den kvinde du er. Og det du viser dine børn, er det de tager med videre.

 

NYD DIN DAG – OGSÅ I MORGEN – de er tid og plads til os alle:-)

Livet går alligevel – spørgsmålet er, hvordan du vil leve dit?

Den største forandring var nok da det gik op for mig at det mest handlede om manglende indsigt om mig selv. At jeg i virkeligheden ikke kendte mig selv godt nok, til at vide hvad der skulle til for at “blive glad”. At jeg med små øvelser kunne lære meget om mig selv, og hvordan jeg med meget få forandringer i hverdagen kunne skabe en større hverdagsglæde”

”Jeg har via et coachingforløb hos Katrine øget bevidsthed om at passe på mig selv, tænke på mig selv og prioritere mig selv. Jeg har lært at takle hverdagen på min måde, så jeg har overskud til når min familie kommer hjem. Jeg har egentlig nok bare sådan helt generelt lært at SLAPPE AF. Familien er mere afslappet omkring mig nu.

Er det tid til at handle, sætte dig selv først – og vise dig selv og dine børn, hvad livet egentligt handler om?

Afsæt tid til dig – og book en gratis samtale med mig via linket her:

https://calendly.com/re-mind-coach/30min