b8f9xh21om3mxmv0yvne64689qx8ao

Ungecoach & master stresscoach

Katrine Michaelsen Søndergaard
Online ǀ Walk&Talk ǀ Adelgade Skanderborg

Velkommen til forandringernes verden! Via coaching kan du skabe det liv, eller de forandringer, du drømmer om. 

Min vej til ungecoach og master stresscoach

Det har altid ligget mig naturligt at hjælpe andre mennesker. Samtidig har jeg også haft et stort fokus på udvikling og positive forandringsprocesser.

Som ungecoach giver det så meget mening at skabe en god grobund for de unge, som står på tærsklen til voksenlivet. Jeg brænder for at give dem alt med på deres vej ud i voksenlivet. Med fuld fokus på deres styrker og potentiale. Med en tro på dem selv og en gejst på livet, som skal drive dem derhen, hvor de ønsker at være.

Jeg har selv været ramt af stress. Derfor ved jeg, hvor vigtigt det er, at leve et liv, som lever op til ens egne værdier og behov. Jeg har derfor også dedikeret min tid, til arbejdet med stressede. Som stresscoach. Jeg vil vise, at der er en vej ud igen. Og et godt liv på den anden side.

Er du nysgerrig på mere omkring mig og min historie, har Uge-Bladet Skanderborg skrevet en artikel om mig. Klik på billedet eller læs hele artiklen på Uge-Bladet Skanderg’s hjemmeside her: https://bit.ly/3hd9WDZ

Jeg tror på at 

Vi kan skabe den forandring, vi ønsker

“Tro kan flytte bjerge”. I min optik, er der noget om det. Du kan skabe mere, end du tror. Så længe du ved, hvad du går efter, kan du med troen i hånden, gå lige den vej du ønsker.

Indsigt giver livsglæde

Ja, der er ting, der kan være svære, når man kigger indad. Men finder man ind til kernen af sig selv, er jeg overbevist om, at indsigten kan hjælpe dig til, at du kan blive den bedste udgave af dig selv.

Vi skal nyde mere - leve mere

Hvorfor ikke række efter stjernerne? Følge dine inderste drømme og ønsker? Sæt dit aftryk i tilværelsen, et aftryk du kan være stolt af og tilfreds med? Med et positivt og udviklende mindset rækker armene lidt længere 🙂

artikel coach katrine søndergaard

Hvordan foregår coaching hos mig?

For mig er det vigtigt at jeg som ungecoach og stresscoach skabe et trygt og tillidsfuldt rum for samtale. Jeg er lyttende og nærværende, og vi tager et skridt ad gangen, i det tempo, der er behov for.
Jeg har til huse i et hyggeligt lokale i hjertet af Skanderborg med kig til Skanderborg sø.
Jeg praktiserer desuden coaching online eller walk&talk i naturen, så en session kan også være, hvor vi går en tur sammen i rolige omgivelser, alt imens vi taler om det, der er vigtigt for dig.

Klar til forandring? Skriv til mig for en gratis samtale