b8f9xh21om3mxmv0yvne64689qx8ao

Hvad er det, der giver livet næring og indhold? Hvornår føler vi, som mennesker, at nu er det fuldendt, nu er jeg dér, hvor jeg ønsker at være?

Jeg tror ikke vi nogensinde når i mål, tænker, det er en del af livet, hele tiden at udvikle os og søge nye højder.

Hvorfor kan vi ikke være tilfredse? Skal vi være tilfredse?

Vi har et behov for at føle os levende og udvikle os. Vokse. Se hvad vi kan mere.

Nyd rejsen

Det er vigtigt, at vi husker, at nyde rejsen. Rejsen mod de mål, som vi sætter os.

For hvor ender vi, hvis vi blot går efter målet, uden virkelig at være i det, vi er i – og nyde det?

Var det det, jeg ville?

Vi skal have os selv med, i det vi laver, ellers brænder vi ud. Vi skal føle, det vi drømmer om, leve det, vi drømmer om – som var vi der allerede. Så kommer vi i mål – med os selv i behold, fordi vi har været til stede. Ikke blot været en tom skal, i en verden, der “kører” forbi os, som et tog på stationen. Med dig. Og alligevel uden dig.

Hvor blev jeg af?

Har du oplevet at køre på arbejde, men ikke huske, hvordan du kom frem? At køre for langt, når du skal sætte børnene af, på vejen på arbejde?

Eller har du følelsen af, at du burde være glad, med alt hvad du har – den rigtige uddannelse – et godt job – skønne venner – en dejlig kæreste/godt gift – skønne børn etc … Men alligevel, mangler der noget. Ikke rigtig glad …

Hvor er du henne? Langt væk i dine tanker, bekymringer, planer, næste step …

Nuet er væk. Gemt. Glemt.

Din hjerne kører i et spor, du ikke er en del af. Den har sit eget liv, og to-do’s bliver meningen med livet.

Din krop er en mekanisme, der udfører handlinger, som var den et samlebånd af rutineopgaver, der blot skulle klares. Klar til næste ting eller to-do på båndet.

Hvor er du selv i alt det? Er toget kørt fra dig, afsted med dig?

Er det på tide at stå af?

Mærke dig selv, føle, dufte, se hvad der er foran dig, lige nu og her?

Der er noget derinde, bagved facaden, inden i dig, som skal have liv og næring. Hvornår har du sidst spurgt dig selv, hvad du virkelig har lyst til? Sådan virkelig? Og gjort det?

Hvornår har du sidst givet næring til den drøm, der rumsterer et fjernt sted? Eller er den helt forsvundet?

Hvornår har du sidst lagt ”bør” på hylden, og prioriteret dig selv, noget du ville gøre?

Hvordan ser du ud – afspejler dit ydre, dit indre?

Hvis du ikke har dig selv med, så visner du. Som blade, der visner og falder af træerne om efteråret.

Hvis du var et træ – hvordan ser du så ud lige nu?

Er du frodig og grøn, med lange sunde rødder solidt plantet i jorden? Så er du måske ikke nået hertil i mit skriv, for så kan du ikke genkende det jeg skriver, ellers lad det blot være en reminder om at huske dig selv:-))

Er der lidt blade tilbage, men er de begyndt at visne lidt, og har du mistet nogle stykker? Er rodnettet sårbart, og mangler næring?

Din tid er nu

Så stop op. Hiv dig selv ind i manegen og tænd spotlight’en. Du kan godt tåle det. Det er varmt. Det er skræmmende. Ja! Det er svært at se sandheden i øjnene og vågne op. Men hvorfor ikke?

Hvad har du at miste?

Vælg livet til, vælg dig selv til, og du vil se hvordan du kan vokse, når du giver næring til det allermest basale i dit liv. Dig. Du vil se farver og liv og finde gnisten i hverdagen.

Det starter med DIG.

Lige der, bliver livet stort og smukt

Jeg ser det ske, med de modige mennesker, jeg arbejder med i mine forandringsforløb. Vores snakke og refleksioner, giver næring til det, der er derinde bagved (Det er der, måske ser du det bare ikke lige nu). Der hvor livet leves og lykken findes. Der hvor drømmene får liv og vi giver næring, så de vokser – og bliver til virkelighed. Du bliver virkelig.

Lige der, er livet stort, smukt, til stede, følelsen er der. Meningen er der.

Hvad handler det om for dig – savner du et kig ind bagved?

Fortjener dit indre, samme opmærksomhed som dit ydre?

Det kræver kun en beslutning

Start dit nye år med at investere i dig selv og dine drømme. Din glæde. Din lykke. Dine følelser. Din familie. Din mand/hustru. Dine børn. Dine omgivelser (ja, det smitter:-)).

Det handler om DIG. Dit liv. Dit NU.

Som en af mine tidligere klienter skriver:

”Jeg tror at de fleste folk ser en coach som en der kan hjælpe én fra A til B, men det der er gået op for mig, er at ALLE har brug for en coach.

Hoveddelen af det jeg har fået ud af forløbet hos Katrine, er netop en øget bevidsthed. Mest på mig selv. Hvilke ting jeg drømmer om, hvad jeg kan lide, hvordan jeg kan tackle svære situationer. Jeg har fået en øget fokus på hvad JEG gerne vil i livet. Men jeg har også fået en øget bevidsthed om mere konceptuelle emner som tid, og hvordan man prioriterer sin tid. Om hjernen og hvordan den altid vil modarbejde forandringer fordi den bedst kan lide at være i det vi plejer at gøre. Og om tanker og deres måder at påvirke os på, og hvordan vi forholder os konstruktivt til tanker.

Pointen er, at ALLE HAR BRUG FOR DETTE ”KURSUS” HOS KATRINE. Lige meget hvor du er i livet, vil Katrine kunne hjælpe dig et endnu federe sted hen. Om det er op fra stresshullet eller ud af en anden livsvej.”

Der er kun dig, til at skabe forandringen og gribe muligheden. Ved du, der er mere, men har du ikke fundet det endnu?

Eller er du bare helt på den forkerte kurs, du ved det godt, hvis du lige tager dig et øjeblik.

Du er det hele værd:-)

 

Er det tid til at handle, og skabe det, du drømmer om?

Få en gratis samtale med mig her: