b8f9xh21om3mxmv0yvne64689qx8ao

Hvad hvis du kunne hjælpe din søn/datter med at få ro i hovedet og overskud til både lektier og venner

- uden at det koster mere tid og flere frustrationer?

Mini-onlinekursus: Slip studie-stress

– redskaberne, der hjælper unge med at få ro i hovedet og overskud til både lektier og venner

Hvis du har det som de fleste teenage-forældre, så oplever du sikkert ofte en frustreret og overvældet søn/datter, der bliver sur og ked af det, når der er (for) meget at nå i hverdagen

Men… 

Problemet er at din søn/datter virkelig prøver at nå alt og klare det hele.

Der kommer hele tiden nye lektier til  – flere afleveringer – bekymringer ift. venner – venner han/hun gerne vil se – og måske også tjene lidt lommepenge … Alt imens han/hun prøver at hænge i og gøre sit bedste alle steder.

Grunden, til at det ikke virker, er at mange unge prøver at overskue det hele (i hovedet) og aldrig rigtig får slappet af …

Her er lige netop det, der kan hjælpe

Mini-onlinekursus: Slip studie-stress

- redskaberne, der hjælper unge med at få ro i hovedet og overskud til både lektier og venner

studie-stress

Minikurset: Slip studie-stress, vil give din søn/datter de præcise værktøjer, der kan bruges til at opnå ro i hovedet, skabe overblik og bevidsthed om, hvor vigtigt det er at prioritere sig selv, og det man gør.

Når dit unge menneske har gennemført mini-onlinekurset: Slip studie-stress, vil han/hun vide hvordan man

Skaber ro i hoved og krop

Ro og overskud er grundlaget for at skabe og være glad. Derfor er det så vigtigt at blive bevidst om og lære at lade op og “lukke ned” for impulser udefra. Han/hun lærer hvorfor en pause kan skabe mere overskud frem for at “køre på” – og ikke mindst får redskaberne med, som gør at det kan implementeres på en let og enkel måde.

Prioriterer i en travl hverdag

Det handler ikke om tid, men prioritering. Enkelte metoder til at prioritere og lære at sortere i både indtryk, opgaver og andre aktiviteter. Viden om hvorfor det er vigtigt at prioritere (sig selv) – og enkelte redskaber der er lige til at implementere i hverdagen.

Skaber motivation og planlægger

Få styr på hvordan du bedst  får lavet lektier og afleveringer  – og samtidig undgår overspringshandlinger. Metoder til at optimere den tid man har – på en sund og nærende måde, hvor man har sig selv med.

Men vigtigst af alt ...

Slip studie-stress – redskaberne, der hjælper unge med at få ro i hovedet og overskud til både lektier og venner, vil give din søn/datter det han/hun har brug for, for at slippe frustrationer og følelsen af ikke at slå til.

Dit unge menneske vil begynde at få ro på hovedet og kroppen og selv kunne prioritere og planlægge – ud fra hvordan det funger bedst for ham/hende.

På den måde kan I (endelig) få mere ro på derhjemme, og du vil som forælder opleve en gladere teenager, der føler sig mere rolig og i overskud.

  Hej, jeg hedder Katrine Michaelsen Søndergaard

  Jeg er coach og mentor for unge og stressede. Jeg ved hvor svært det er at håndtere alle de tanker og bekymringer, vi kan få. Jeg kender følelsen af uoverskuelighed og hvordan stress kan ende med at styre hele ens liv, for jeg har været der selv -og jeg har hjulpet mange unge på vej ud af det samme.

  Det her mini-kursus har jeg lavet, fordi jeg ønsker at de unge skal nyde deres hverdag, og bruge den på ting der gør dem glade. Jeg ønsker at give dem vigtige redskaber med sig – fra ungdomslivet og på deres vej ud i voksenlivet. Redskaber der giver dem vigtig læring om sig selv. Det vil hjælpe dem med at skabe et bevidst liv, hvor de husker sig selv, prioriterer og handler ud fra deres egne grænser og  hvad de drømmer om.

  Det ønsker jeg for alle og kan de unge få denne bevidsthed med sig på vejen ud i voksenlivet, kan det spare dem for unødig og ødelæggende tankemylder, bekymringer,  pres og stress, ved at håndtere det de møder i hverdagen med en højere bevidsthed og de rette værktøjer – så de står stærkere og mere groundede i hvem de er.

  Slip studie-stress – redskaberne, der hjælper unge med at få ro i hovedet og overskud til både lektier og venner

  studie-stress

  DET FÅR DU MED

  Videoguide

  slip studie stress

  Videoer – slides – med forklaringer og modeller – skal give indsigt i egne mønstre og en (indsigts)guide til at få skabt nye lektie-rutiner og pauser, der sikrer overblik og overskud. Info på videoer refererer direkte til efterfølgende personlige øvelser i workbook og brug af lydfil.

  Workbook

  workbook stress fri studietid

  Workbook med øvelser og plads til refleksioner i forhold til hvordan din søn/datter skaber tid og rum til lektier, får ro på og prioriterer på hans/hendes måde. Planlægning til at skabe overblik og ro i hovedet.

  Lydfil

  slip studie stress

  Lydfil til at skabe ro på kroppen og i hovedet.